Retourneren:

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 7 dagen contact op te nemen met Seni Sana. Dat kan via het contact formulier op de website, door een email te sturen naar: info@senisana.nl
of telefonisch contact met ons op te nemen via nummer: 06-27338106.

Het retouradres is:

Seni Sana

Burgemeester Hoenstraat 7

6121 HW Born

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een `afkoelingsperiode` van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden. Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens deze termijn de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Seni Sana retourneren. De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant. Seni Sana is verplicht om binnen 30 dagen de bedragen terug te betalen die reeds door de consument betaald zijn (met aftrek van de gemaakte verzendkosten ).Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

 

 

Uitgesloten van retourzending:

 

 

-Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen strings/slips, bodystockings en dergelijke niet geruild of geretourneerd worden. Let op: dit geldt tevens voor ALLE sets waar een string, slip, boxershortje etc. bij geleverd is !

-Alle afgeprijsde artikelen en tevens alle artikelen in de map Uitverkoop, komen niet voor retourneren in aanmerking!

-Producten die gedragen, beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

-De Betty Ball wasballen voor BH's komen niet voor ruilen of retourneren in aanmerking.

- Burlesque, carnaval, roleplay artikelen komen niet voor ruilen of retourneren in aanmerking.

 

 

 

© 2010 - 2021 Seni Sana | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel