Het is weer zover: strand en zwembad roepen ons om een frisse duik te nemen.

Pluspunt: Heerlijk die zon, je wordt weer lekker bruin en we kunnen weer lekker buiten genieten.

Minpunt: "Help....mijn lichaam moet weer in een bikini, monokini of badpak"!

Kies daarom je bikini , monokini of badpak slim, dan verdoezel je de minpuntjes van je lichaam en duik je vol zelfvertrouwen dat water in.

Welke monokini, bikini of badpak past bij mij? / Welke problemen heb je?

 

Buikje:

Oplossing: Kies voor een badpak, bikini of monokini waarin je boezem mooi opvalt. Prettig is een model met een riempje, dat lijkt je buikje meer aandacht te geven, maar dat doet het juist niet ! Om je buikje te flatteren kies je voor een wat hoger broekje of een pareo. Trek de aandacht naar accessoires die op je zwemkleding te vinden zijn of naar een drukke print, zo valt je buikje minder op.

Korte benen:

Oplossing: Heb je korte benen? Kies dan voor een hoog opgesneden badpak, monokini of bikini, want dit doet je benen langer lijken !

Volle billen:

Oplossing: Een hipboxer geeft je billen extra stevigheid en omsluit mooi. Ook voor jou is een pareo een ideale oplossing om je billen op een subtiele manier te verbergen.

Stevige benen:

Oplossing: Ga voor een hip surfshort, deze verdoezelt je benen en staat toch erg leuk !

Kleine borsten:

Oplossing: Om je borsten beter uit te laten komen, kies je voor een top met vulling. Je borsten lijken trouwens ook voller door een halterbikini te dragen !

Grote borsten:

Oplossing: Heb je een stevige boezem? Dan verdient deze de beste ondersteuning, ook als je een bikini draagt. Kies daarom voor een variant met beugels en extra stevige, wat bredere bandjes voor de stevigheid !

 

Zeemeermin glitter plaatjes

© 2010 - 2021 Seni Sana | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel